ua en ru

В Ужгороді сталася стрілянина, є поранений

В Ужгороді сталася стрілянина, є поранений Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Чоловіка госпіталізовано

В Ужгороді сталася стрілянина, в результаті якої поранено чоловіка. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Закарпатській області на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, вчора, 12 жовтня, близько 4-ї години ранку до ужгородських правоохоронців надійшло повідомлення від 38-річного місцевого мешканця. Чоловік розповів, що по вулиці Льва Толстого чув звуки, подібні до пострілів.

"На місці події за вказаною адресою поліцейські виявили пістолет "Zoraki" з чотирма набоями, а також сліди крові. У ході розслідування працівники поліції встановили, що внаслідок інциденту постраждав 27-річний мешканець села Ключарки Мукачівського району. На даний час він знаходиться в лікарні", - сказано у повідомленні.

Поліція розслідує факт хуліганства в Ужгороді (ФОТО) Ужгородські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фак...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Закарпатській області 13 жовтня 2017 р.

За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Правоохоронці з’ясовують усі обставини справи та встановлюють осіб, причетних до події.

Нагадаємо, у Києві в Дарницькому районі 12 жовтня 2017 року сталася стрілянина, є постраждалий. Попередньо встановлено, що після обміну валюти, коли 28-річний місцевий житель виходив з автомобіля "Лексус", три людини в масках на обличчі намагалися відібрати у нього тисячу доларів, вистріливши йому в живіт травматичним пістолетом.