ua en ru

У Києві сталася стрілянина, є постраждалий

У Києві сталася стрілянина, є постраждалий Фото: поліція (РБК-Україна)

У жителя Києва намагалися відібрати 1 тис. доларів на вулиці

У Києві в Дарницькому районі сьогодні, 12 жовтня 2017 року, сталася стрілянина, є постраждалий. Про це повідомляє прес-служба поліції міста Києва.

"Сьогодні о 12:13 по спецлінії 102 надійшла інформація про стрілянину на вулиці Сімферопольській. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Дарницького та Головного управлінь поліції", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, попередньо після обміну валюти, коли 28-річний місцевий житель виходив з автомобіля "Лексус", три людини в масках на обличчі намагалися відібрати у нього тисячу доларів, вистріливши йому в живіт травматичним пістолетом.

Так, потерпілого з непроникаючим пораненням правої сторони забрала "швидка", в даний момент його життю нічого не загрожує. Зловмисники втекли з місця на невідомому автомобілі.

Інформація про подію належним чином зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Дарницького управління поліції, вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Столичні правоохоронці з'єднання ясовують обставини стрілянини у Дарницькому районі (ФОТО) Попередньо встановлено, що троє зловм...

Опубліковано Поліція Києва 12 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві Подільському районі сталася стрілянина, є постраждала. Так, куля пройшла повз черевик і серйозно пошкодила постраждалої пальці ніг.