ua en ru

Вже 7 годин прикордонники відбивають атаку терористів під гімн України, - Держприкордонслужба

Луганські прикордонники тримають оборону управління прикордонного загону під Гімн України, який вже 4 години лунає з динаміків.

Луганські прикордонники тримають оборону управління прикордонного загону під Гімн України, який вже 4 години лунає з динаміків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держприкордонслужби України.

Станом на 11.00 біля 500 терористів вже 7 годин продовжують штурмувати управління Луганського прикордонного загону.
"За уточненою інформацією, поранено 7 охоронців кордону. З боку терористів попередньо 8 поранених і 5 вбитих", - повідомили в Держприкордонслужбі.

Як повідомляється, під час штурму бойовики використовують не тільки міномети, гранатомети, кулемети і автомати, але й здійснюють обстріл прикордонного загону з житлових квартир, дахів будинків, при цьому використовують жителів як живий щит.

"У свою чергу російські журналісти, змагаючись у цинізмі і відвертої брехні, поширюють інформацію, що в загоні знаходяться бойовики "Правого сектора", націоналісти, які на пропозицію перейти в ряди ЛНР відповіли вогнем в "мирних жителів", не випустивши при цьому солдатів строкової служби (забувши, що строкової служби в Держприкордонслужбі немає вже з 2008 року), - йдеться в повідомленні.