ua en ru

Впевнений, що Шевченко точно залишиться в збірній України, - Ротань

Впевнений, що Шевченко точно залишиться в збірній України, - Ротань Фото: Руслан Ротань (УНІАН)

Півзахисник не думає про закінчення виступів за національну команду

Капітан збірної України Руслан Ротань прокоментував майбутнє головного тренера команди Андрія Шевченка. Про це він розповів в інтерв'ю сайту zbirna.com.

"Я навіть не думаю - впевнений, що Андрій Шевченко точно залишиться. Всі футбольні люди розуміють, що в плані гри національна команда зробила великий крок вперед. Я переконаний, що в наступному відбірковому циклі та робота, яку ми провели за минулий рік, принесе свої плоди. Мені імпонує те, що у нас є розуміння того, як ми хочемо грати. Налагодимо трохи реалізацію гольових моментів - проблем не буде", - сказав Ротань.

Він також поділився думками щодо завершення виступів за національну команду.

"Подивимося, як щодо вершини в 100 матчів за збірну, але я ніколи не розумів футболістів, які оголошували про те, що припиняють свої виступи у збірній. Для мене це означає, що людина просто наївся футболом, а я про це навіть не думаю", - підкреслив футболіст.

Викликає тренер - значить, потрібен, значить, відповідаєш вимогам. Всі процеси повинні носити природний характер. Перестануть звертати на мене увагу, тоді і зосереджуся виключно на виступах в клубі. Сил у мене ще вистачає. Буду намагатися показувати хорошу гру", - додав капітан збірної України.

Нагадаємо, капітан збірної України і півзахисник празької "Спарти" Руслан Ротань вдало пройшов курси та отримав тренерські ліцензії категорії "А" та "В".