ua en ru

Я впевнений, що "Шахтар" буде додавати від гри до гри, - Срна

Я впевнений, що "Шахтар" буде додавати від гри до гри, - Срна Фото: Даріо Срна

Срна чекає хорошого сезону від "Шахтаря"

Капітан донецького "Шахтаря" і збірної Хорватії Даріо Срна розповів про стан команди напередодні старту сезону, повідомляє сайт "гірників".

"Два роки ми не завойовуємо золото чемпіонату, вигравали Суперкубок кілька років поспіль, зараз поступилися. Постараємося в цьому році виконати всі завдання, які стоять перед нами. Що стосується матчу з «Динамо», то ми вже подивилися цю гру. Паулу Фонсека зробив певні висновки. Впевнений, наша команда буде рости і показувати хороший футбол. Якщо дивитися на ситуацію в Україні, то, я думаю, буде хороший чемпіонат. Буде більше поєдинків з «Динамо», «Дніпром», «Ворсклою», «Зорею», тому рівень повинен стати вище. Але наше завдання – тренуватися, грати і перемагати", - сказав Срна.

"У футболі є тільки одна мова. Просто одні тренери працюють за одними схемами, інші – за іншими. Мірча Луческу – легенда «Шахтаря». За 12 років він зробив дуже багато для нашого клубу. Однак нам потрібно навчитися жити без нього. Я побажав йому удачі в «Зеніті». Навіть не сумніваюся, що у нього там будуть хороші результати. У нас є інша дорога. Молодий, амбітний, хороший тренер, який показав себе і в «Бразі», і в «Порту», і в «Пасуш де Феррейра». Паулу Фонсека заслуговує поваги, заслуговує бути тренером «Шахтаря». Раді, що отримали такого фахівця в команду. З «Динамо» ми показали непогану гру, враховуючи, що я був всього тиждень в команді. «Шахтар» повинен грати ще краще. Будемо додавати, тренуватися. Якщо футболіст хоче працювати, він швидко все зрозуміє", - говорить Даріо.

"95 відсотків ігор у чемпіонаті України залежить від «Шахтаря». При всій повазі до всіх команд, у нас такий рівень футболістів, що ми повинні змусити суперника помилятися. Але перемагає кращий – це в черговий раз довели матчі чемпіонату Європи. Ми поважаємо всіх суперників. «Зірка» вийшла в Прем'єр-лігу, захоче показати себе. Буде важко, але все в наших руках. Ми всі знаємо, наскільки матчі з «Янг Бойз» важливі для нас. Дуже хочемо потрапити в Лігу чемпіонів. Я впевнений, ми будемо додавати від гри до гри. Нас чекають цікаві поєдинки, - добавид хорват.

Нагадаємо, перший матч проти "Янг Бойз", "Шахтар" проведе 27 липня у Львові.