ua en ru

Упевнений, ця нічия дасть "Динамо" впевненість на майбутнє, - Ігор Суркіс

Упевнений, ця нічия дасть "Динамо" впевненість на майбутнє, - Ігор Суркіс Фото: Ігор Суркіс

Президент киян залишився від частини задоволений грою

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував перший матч у Лізі Чемпіонів проти "Порту". Про це він розповів телеканалу "Футбол 2".

"Враховуючи, що програвали, але врятувати гру, задоволений. Значить, боролися до кінця, не опустили руки, як раніше бувало. Це важливе очко. Значить, є команда. Ми три роки не грали в Лізі чемпіонів. Упевнений, це дасть впевненість на майбутнє. "Динамо" без Ярмоленко однак команда, з них - інша. Несподівано вночі розкрилося вірусне отруєння. У нього народився син, він хотів грати. Ми в атаці втратили. Але спасибі, що відігралися і за Ярмоленка і за себе", - сказав Суркіс.

"В цілому, не можна відмовити, що грали з віддачею, що могли, показали. Шапками закидати "Порту" теж смішно. Ми теж втратили гравця. Хочу бачити в цій Лізі чемпіонів самовіддачу, щоб команда не опускала руки. Хочу виходу з групи і завдання така стоїть. І мотивація є не тільки грошова. Ліга чемпіонів - це рівень. І якщо вони хочуть грати в Європі, треба показати себе на такому рівні", - додав президент.

Нагадаємо, "Динамо" і "Порту" зіграли внічию 2:2.