ua en ru

Встановлено громадянство всіх 298 загиблих при катастрофі лайнера малазійського

Визначено громадянство всіх жертв катастрофи Boeing-777, розбився 17 липня на сході України.

Визначено громадянство всіх жертв катастрофи Boeing-777, розбився 17 липня на сході України. Про це йдеться на сайті Malaysia Airlines.

Згідно з опублікованими 19 липня даними, в числі жертв - 192 громадянина Нідерландів, один з яких мав друге громадянство - США. У списку також значаться 44 поданих Малайзії, серед них 15 членів екіпажу, 27 громадян Австралії, 12-Індонезії. Ще 10 жертв трагедії - піддані Великобританії, у одного з яких було друге громадянство - ПАР. Серед загиблих також четверо німців, четверо бельгійців, троє філіппінців, один громадянин Канади і один - Нової Зеландії.

Крім того, AFP з посиланням на президента Міжнародного товариства боротьби зі Снідом Франсуаза Барре-Сінуссі повідомляє, що на борту перебували шість фахівців, які летіли на конференцію по боротьбі з ВІЛ, а не сто, як заявлялося раніше.

Нагадаємо, в Шахтарському районі Донецької області 17 липня о 16:20 розбився літак Boeing 777-200 компанії "Малазійські авіалінії", який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур (рейс MH17). За попередніми даними, загинули всі 298 чоловік, що знаходилися на борту: 283 пасажири, серед яких 3 дітей, і 15 членів екіпажу.