ua en ru

У посиленому режимі нині працює 7 тис. рятувальників і 2 тис. одиниць техніки, - ДСНС

У посиленому режимі нині працює 7 тис. рятувальників і 2 тис. одиниць техніки, - ДСНС Фото: рятувальники на варті пожежної безпеки

Починаючи з 6 травня і до ранку 10 травня, рятувальники несуть службу в посиленому режимі

На період вихідних святкових днів, починаючи з 6 травня і до ранку 10 травня 2017 року, підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій переходять на посилений режим несення служби. Про це повідомляє прес-центр ДСНС.

Зокрема, за дорученням голови Держслужби з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна на варті пожежної безпеки перебуває близько 7 тисяч рятувальників та понад 2 тисячі пожежно-рятувальної техніки ДСНС.

"Підрозділи ДСНС чергують у місцях проведення масових заходів по всій території України. Крім того, рятувальники здійснюють посилений моніторинг пожежної та техногенної безпеки для оперативного реагування на різного роду надзвичайні ситуації та події", - йдеться в повідомленні.

Зазначено також, що напередодні травневих свят фахівці Служби порятунку проводили профілактичну роботу з громадянами, щоб укотре нагадати елементарні правила поведінки, зокрема під час відпочинку на природі.

Крім того, у ДСНС вкотре закликали громадян бути вкрай обережними та дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області 8-9 травня за порядком стежитимуть понад 2 тис. поліцейських.