ua en ru

У Донецькій області 8-9 травня за порядком стежитимуть понад 2 тис. поліцейських

У Донецькій області 8-9 травня за порядком стежитимуть понад 2 тис. поліцейських Фото: поліція

Зокрема, у Маріуполі за безпекою стежитимуть майже 660 правоохоронців

У Донецькій області 8-9 травня за порядком стежитимуть понад 2 тис. поліцейських. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"Поліція посилює заходи безпеки, аби вберегти життя кожного мешканця та гостя регіону, і не допустити будь-якого сплеску панічних настроїв чи розгойдування ситуації. 8-9 травня безпеку на Донеччині забезпечуватимуть 1,6 тисячі поліцейських. Поліція готова до миттєвого реагування на будь-які зміни оперативного стану в регіоні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під особливою увагою правоохоронців знаходиться прифронтовий Маріуполь, де за безпекою стежитимуть майже 660 правоохоронців.

"Загалом на вулиці міст та селищ вийде 550 нарядів, з яких 335 піших та 28 автопатрулів, а також 46 груп швидкого реагування. Крім того, у Слов’янську, Краматорську та Маріуполі працюватимуть екіпажі патрульних", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що у обласному главку поліції створено оперативний штаб, куди буде надходити вся інформація з місць та відбуватися координація задіяних нарядів.

Безпеку на Донеччині у святкові дні забезпечуватимуть більше 2 тисяч поліцейських Вулиці, парки, сквери, стратегічно ва...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 5 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Харків 8-9 травня будуть патрулювати 3,5 тисячі поліцейських.