ua en ru

Усик - Гассієв: онлайн трансляція

Усик - Гассієв: онлайн трансляція Усик - Гассієв (klitschko-brothers.com)

Дивіться трансляцію бою Усик - Гассієв на каналі Інтер починаючи з 21:20

Усик - Гассієв. Трансляція бою почнеться на РБК-Україна о 23:00, а дивитися поєдинок можна на телеканалі "Інтер". Український і російський чемпіони зійдуться в поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у ваговій категорії до 91 кг. На думку букмекерів, ставки рівні.

21 липня 23:00
Москва, арена СК "Олімпійський"

- Арбітри одноголосно присуджують перемогу Усіку! 120:108, 119:109, 119:109!

12 рануд. Знесилений Гассієв, нема у нього сил для удару, а ось Усик буквально пританцьовував на рингу. Тепер з оптимізмом чекаємо вердикт суддів.

11 раунд. Апперкоти часто проходять від Усика, не готовий до цього російський боксер. Українець працює на своїй хвилі, Гассієв за ним не встигає.

10 раунд. Гассієв завершує раунд з набряклим оком.

- Трофей чекає на свого переможця!

9 раунд. Гассиев намагається потрапити в українця найпотужнішими правими боковими, але його удари припадають або в блок, або повітря. Описнимі можуть бути такі удари.

8 раунд. Відразу пішов в атаку українець! Багато працює правою рукою, відганяючи від себе росіянина. Усик тільки один раз пропустив і одразу ж відповів серією.

7 раунд. Усик демонструє чудовий темп!

6 раунд. Ось і екватор поєдинку! Гассиев починає наносити удари нижче пояса, арбітр до сих пір не зробив попередження російському боксеру.

5 раунд. Усик відповідає легкими ударами в корпус і все ще не вкладається в свої атаки.

4 раунд. Перевага Усика зберігається, але пропустив удар українець від Гассієва.

3 раунд. Продовжує утримувати свою дистанцію Усик, він точний. Гассиев намагався вкластися в удар, але тут же отримав відповідь від Усика.

2 раунд. Добре працює корпусом суперник українця! Усик же почав активно працювати правою рукою (він - шульга). Кілька ударів завдали суперники.

1 раунд. Традиційна розвідка боєм. Обережно починають суперники, без явної переваги.

- Нарешті бій почався! Поїхали!

- Оголошують суддів. Серед арбітрів сьогодні два представника США і один - Бельгії.

- Лунають гімни країн! Скоро все почнеться!

- Усик, як завжди, з'являється під "Браття" у виконанні Василя Жадана.

- Мурат Гассиев першим виходить в ринг!

- На годиннику 23:45. Завершився останній поєдинок андеркарту.

- Нумо всі підтримаємо нашого боксера!

- Український форвард Роман Зозуля закликав підтримати Усика в бою проти Гассіева в Москві.

Опубліковано Романом Зозулею Субота, 21 липня 2018 р.

- Перспективний український напівсередньоваговик Сергій Богачук в андеркарді фіналу WBSS здобув свою десяту перемогу на професійному рингу - всі вони були достроковими. Нокаутом завершився і 8-раундовий поєдинок проти Миколи Гвініашвілі з Грузії.

- Усик прибув до місце проведення бою!!!

- Нагороджувати переможця бою спеціальним кубком, який носить ім'я легендарного боксера Мохаммеда Алі, буде його дружина - Лонні.

- Перша ракетка України Еліна Світоліна побажала успіху українському боксеру перед важливим вечором.

Усик - Гассієв: онлайн трансляція

- Також Усика підтримав срібний призер Олімпіади-2016, борець Жан Беленюк.

- Срібний призер Олімпійських ігор 2012 року і володар чемпіонського поясу WBO Oriental Денис Беринчик приїхав в Москву, щоб підтримати свого друга Олександра Усика. Берінчик у вишиванці прогулявся по Червоній площі і навіть провів бій з тінню.


Найбільш очікуваний бій року: на кону стоять чотири титули WBC, WBO, IBF, WBA в першій важкій (до 90,7 кг), пояс Мухаммеда Алі, призові, але головне - статус кращого важкоатлета планети.

Спочатку фінал World Boxing Super Series повинен був пройти 11 травня в Саудівській Аравії, однак через травму українського боксера зустріч скасували. Пізніше стало відомо про перенесення боксерського поєдинку в столицю Росії.

На шляху до фіналу український боксер спочатку достроково здолав Марко Хука в чвертьфіналі, а потім за очками перевершив Майріса Брієдіса в півфіналі. Гассієв, в свою чергу, здобув дві дострокові перемоги: над Кшиштофом Влодарчиком, а потім був сильніший Юніера Дортікоса.

Згідно з контрактом, боксери проведуть обов'язковий матч-реванш, незалежно від результату першого поєдинку.

Перед виходом на ринг Усика і Гассієва очікується проведення ще шести зустрічей в андеркарті. На цьому боксерському вечорі битимуться Федір Чудінов, Майріс Бріедіс, Денис Шафиков, Костянтин Пономарьов та інші відомі боксери. Також свій поєдинок проведе перспективний українець Сергій Богачук. Його суперником буде грузин Ніколозі Гвініашвіллі.