ua en ru

Ураган у Чечні: є загиблі і поранені, зруйновано 122 будинки

Ураган у Чечні: є загиблі і поранені, зруйновано 122 будинки Фото: наслідки урагану в Чечні

Від негоди загинула 21-річна дівчина

У результаті шквалистого вітру і зливи в Грозному та населених пунктах Надтеречного й Урус-Мартанівського районів Чеченської республіки було пошкоджено дахи 122 будинків, а також 9 соціально-значущих об'єктів і 5 об'єктів інфраструктури. Про це повідомляє прес-служба регіонального управління МНС РФ.

За даними відомства, через несприятливі погодні умови загинула 21-річна дівчина. У Грозному також постраждав чоловік 1959 року народження, зараз він перебуває в лікарні.


Повідомляється, що в Грозному було частково відключено постачання електроенергії, проте через годину електропостачання було відновлено.

Зазначено, що в столиці Чечні введено режим надзвичайної ситуації. Виконуючий обов'язки глави республіки Рамзан Кадиров розпорядився створити штаб для ліквідації наслідків урагану.

За прогнозами синоптиків, у Чечні протягом 28 серпня місцями очікуються сильні зливи, гроза, град і шквалистий вітер. Його пориви можуть досягати до 20 м/с.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Полтавській області в результаті сильного вітру, дощу та граду було знеструмлено понад 50 населених пунктів у п'яти районах.