ua en ru

Управління внутрішніх військ Криму відмовився здатися військовим РФ і пригостили їх чаєм

Управління Кримського територіального командування внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України відмовилося перейти під охорону російських військових.

Управління Кримського територіального командування внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України відмовилося перейти під охорону російських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України.

Як зазначається, 2 березня приблизно о 7:30 до контрольно-пропускного пункту управління Кримського територіального командування внутрішніх військ МВС України в Сімферополі під'їхав військовий автомобіль КамАЗ (без державних номерів) і перегородив виїзд до управління. В авто перебувало 17 озброєних людей у військовій формі.
Прибулі люди представилися російськими військовими і попросили про зустріч з командуванням.

Під час зустрічі вони наполягали на тому, щоб військовослужбовці внутрішніх військ МВС України здали зброю і перейшли під їх охорону.

"Керівництво Кримського територіального командування відмовилося від запропонованого, оскільки поставлені вимоги не мають законних підстав, а також запропонував розблокувати в'їзд і відігнати техніку на відстань від військової частини", - наголошується в повідомленні.

Росіяни, як наголошується, виконали поставлені керівництвом Кримського територіального командування вимоги.

"На знак порозуміння керівництво Кримського територіального командування пригостили військових гарячим чаєм, бутербродами, печивом, варенням і згущеним молоком", - йдеться в повідомленні.

Російські військові, як повідомляє прес-служба МВС України, подякували кримським правоохоронцям.