ua en ru

Уповноважений управитель АРМА почав інвентаризацію арештованого майна АІС

Уповноважений управитель АРМА почав інвентаризацію арештованого майна АІС Фото: ЖК "Воздвиженка" (facebook com vozdvizhenka kiev)

Представники ТОВ "ЖК "Воздвиженка" почали інвентаризацію нерухомості, заарештованої в рамках розслідування кримінального провадження

Представники Товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ) "ЖК "Воздвиженка", як уповноважений управитель Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) почали інвентаризацію нерухомості, заарештованої в рамках розслідування кримінального провадження (а нині переданої в управління за встановленою законодавством процедурою), під яку в 2007-2008 роках група компаній "АІС" отримала в "Укрсиббанку" кредити на загальну суму 50 млн доларів. Про це пишуть "Українські новини" з посиланням на прес-службу.

Наголошується, що 6 вересня 2018 року відповідні об'єкти були передані в управління ТОВ "ЖК "Воздвиженка". Арешт був накладений у відповідності з ухвалою Голосіївського районного суду Києва, в якому говориться:

"Такі дії і подальше здійснення угод з об'єктами нерухомості з метою неодноразової зміни їх титульних власників були спрямовані на реалізацію злочинного умислу невстановлених в ході досудового розслідування осіб щодо заволодіння шляхом зловживання довірою грошовими коштами АТ "УкрСиббанк" в особливо великих розмірах".

В даний час роботи по інвентаризації проводяться в Києві на об'єкті за адресою пер. Балтійський 20. Як прокоментували в ЖК "Воздвиженка", ці роботи спрямовані на забезпечення збереження майна.