ua en ru

"Укрзалізниця" через підозри у корупції звільнила голову одного з департаментів

"Укрзалізниця" через підозри у корупції звільнила голову одного з департаментів Фото: "Укрзалізниця" звільнила голову одного з департаментів

У кінці 2014 року за фактом підробки документів Київська міська прокуратура відкрила проти Михальченко справу

Члени правління ПАТ "Укрзалізниця" одноголосно підтримали рішення про звільнення Ірини Михальченко, начальника Департаменту управління персоналом та соціальної політики, через підозри у її причетності до корупційної діяльності, передає ЦТС.

Повідомляється, що Михальченко зайняла посаду голови Департаменту управління персоналом "Укрзалізниці" у серпні 2014 року.

Відзначено, що наприкінці 2014 року за фактом підробки документів Київська міська прокуратура відкрила проти Михальченко справу. Незважаючи на це, вона продовжувала обіймати свою посаду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генеральний директор ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун заявив, що за 5 років в компанії планують витратити понад 100 млрд гривень на модернізацію.

"Ми розробили п'ятирічну стратегію модернізації рухомого складу, чого, безсумнівно, потребує "Укрзалізниця". Збираємося купити нові і модернізувати наявні локомотиви, дизель-поїзди, вантажні та пасажирські вагони. За п'ять років плануємо витратити на це більше ста мільярдів гривень", - сказав Балчун.