ua en ru

"Укрзалізниця" призначила два додаткові поїзди з західного регіону до Києва

"Укрзалізниця" призначила два додаткові поїзди з західного регіону до Києва Фото: поїзд Укрзалізниці

Потяги призначені для зручного виїзду відпочивальників із західного регіону країни

Для зручного виїзду відпочивальників із західного регіону України до Києва на найближчі вихідні Укрзалізниця призначила два додаткові поїзди з Ужгорода та Чернівців. Про це повідомляє сайт "Укрзалізниці".

Поїзди мають сполучення Жмеринка - Ужгород - Київ та Жмеринка - Чернівці - Київ.

"Додатковий поїзд № 205/239 Жмеринка - Ужгород - Київ відправиться зі Жмеринки 13 січня о 22:45 та прибуде до Ужгорода 14 січня о 11:03. Поїзд робитиме зупинки, зокрема, у Хмельницькому, Львові, Славському, Мукачеві. Із Ужгорода поїзд відправиться до Києва 14 січня о 20:20 та прибуде до столиці в неділю, 15 січня, о 12:12", - повідомляє "Укрзалізниця".

Квитки на потяги вже доступні онлайн та в залізничних касах.

"Поїзд № 249/250 Жмеринка - Чернівці - Київ відправиться зі Жмеринки 14 січня о 03:45 та прибуде до Чернівців цього ж дня о 14:55. Поїзд зупинятиметься, зокрема, у Хмельницькому, Тернополі, Львові, Івано-Франківську. Із Чернівців поїзд відправиться 14 січня о 18:09 та прибуде до Києва 15 січня о 10:17", - додають у відомстві.

В "Укрзалізниці" повідомляють, що упродовж новорічних свят залізними дорогами України курсували 46 додаткових поїздів.

Нагадаємо, начальник регіональної філії "Донецька залізниця" Зародов звернувся до Войцеха Бальчуна через брак палива на Донецькій залізниці.