ua en ru

Зародов звернувся до Бальчуна через брак палива на Донецькій залізниці

Зародов звернувся до Бальчуна через брак палива на Донецькій залізниці Фото: наявність дизельного палива по філії "Донецька залізниця" становить 276 тонн

Донецька залізниця може зупинити приміське сполучення через брак палива

Донецька залізниця може зупинити приміське сполучення через брак палива. Про це повідомляють українські ЗМІ з посиланням на лист начальника регіональної філії "Донецька залізниця" ПАТ "Укрзалізниці" Олександра Зародова до голови правління ПАТ "Укрзалізниці" Войцеха Бальчуна.

Згідно з інформацією у листі, станом на 10.01.2017, наявність дизельного палива по регіональній філії "Донецька залізниця" становить 276 тонн, що забезпечує 2,5 дні роботи.

"Враховуючи час на доставку палива з місця відвантаження до ТНТС (два дні), зазначені залишки ставлять під загрозу зупинку приміського руху, виконання поїзної, маневреної і господарської діяльності та неможливість забезпечити паливом служби П, Е, БМЕС для виконання невідкладних робіт з утримання зазначених господарств", - йдеться в листі.

Також Зародов заявив про складнощі перекидання палива між базами. Він висловив сподівання, що керівництво візьме участь у вирішенні зазначеної проблеми.

Фото: лист Зародова до Бальчуна (джерело - українські ЗМІ)

Зародов звернувся до Бальчуна через брак палива на Донецькій залізниці

Нагадаємо, раніше Бальчун заявляв, що "Укрзалізниця" ремонтує недостатньо вагонів для підтримки перевезень на високому рівні.