ua en ru

В "Укрзалізниці" заявили про підтримку НАБУ в розслідуванні корупції на підприємстві

В "Укрзалізниці" заявили про підтримку НАБУ в розслідуванні корупції на підприємстві Фото: в "Укрзалізниці" стверджують, що підтримують дії НАБУ

Зі слів прес-секретаря акціонерного товариства, його керівництво саме передає інформацію про можливу корупцію НАБУ

Нове керівництво ПАТ "Укрзалізниця" підтримує дії Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) з розслідування корупції на підприємстві. Про це заявив прес-секретар "Укрзалізниці" Данило Ваховський в ефірі "112 Україна".

Коментуючи надання НАБУ доступу до документації підприємства, він зазначив, що керівництво на чолі з Войцехом Балчуном навіть саме передає інформацію про можливу корупцію НАБУ.


"Нове керівництво дуже позитивно ставиться до всіх розслідувань НАБУ, тому що дуже багато справ зараз передається з можливим корупційним ризикам безпосередньо в цей новий орган, тому що він сприймається як незаангажований і має поки що хорошу репутацію", - розповів Ваховський.

Він також додав, що нове, в тому числі й іноземне, керівництво готове співпрацювати для того, щоб в майбутньому уникнути можливих корупційних ризиків..

Він зазначив, що Балчун розраховує за допомогою антикорупційної політики та менеджерських заходів заощадити з бюджету "Укрзалізниці" 7 млрд гривень.

Нагадаємо, Солом'янський районний суд Києва задовольнив клопотання Національного антикорупційного бюро України про надання тимчасового доступу до низки документів публічного акціонерного товариства "Укрзалізниця" і вилучення їх завірених копій.