ua en ru

"Укртранснафта" може отримати свого керівника 11 листопада

"Укртранснафта" може отримати свого керівника 11 листопада Фото: "Укртранснафта"

Офіційно новий гендиректор може приступити до виконання обов'язків 12 листопада

Призначення нового генерального директора ПАТ "Укртранснафта" може відбутися на найближчому засіданні Кабінету міністрів України, в середу, 11 листопада. Про це РБК-Україна повідомили в НАК "Нафтогаз України".

За словами представника компанії, офіційно новий гендиректор може приступити до виконання обов'язків 12 листопада.

"Миколу Гавриленко внесли в п'ятницю Андрій Коболєв (глава "Нафтогазу") і Володимир Демчишин (глава Міненерго) в Кабмін. Призначення офіційне планується на цю середу на засіданні КМУ і приступити до обов'язків він повинен офіційно з четверга 12 листопада 2015 року", - повідомили в НАК.

Нагадаємо, конкурсна комісія визначилася з переможцем другого етапу конкурсу на заміщення посади гендиректора "Укртранснафти" ще 21 жовтня. Переможцем другого етапу конкурсу на заміщення посади гендиректора "Укртранснафти" став Микола Гавриленко.

Варто відзначити, Микола Гавриленко був акціонером мережі автозаправок "Вік-Ойл". Як відомо, у 2010 році корпорація ТНК-ВР придбала 100% -й пакет акцій компанії "Вік Ойл".

Раніше 30 жовтня стало відомо, що НАК "Нафтогаз України" проводить службове розслідування щодо можливих порушень під час оприлюднення інформації про результати конкурсного відбору кандидатів на заміщення посади генерального директора "Укртранснафти".