ua en ru

"Укртрансгаз" почав публікувати на сайті щоденні дані по реверсу газу

"Укртрансгаз" почав публікувати на сайті щоденні дані по реверсу газу Фото: Укртрансгаз почав щодня оновлювати інформацію про реверс газу на сайті

Незабаром почне з'являтися інформація і на інтерактивній карті

Публічне акціонерне товариство "Укртрансгаз" почало публікувати на своєму веб-сайті дані про надходження природного газу з Європи. Про це повідомив в Facebook начальник відділу зв'язків із громадськістю та пресою компанії Максим Белявський.

"Відтепер на сайті "Укртрансгазу" щодня публікується інформація про обсяги реверсних поставок газу з Європи", - написав він.

Белявський запросив відвідати відповідну сторінку сайту "Укртрансгазу" (http://utg.ua/utg/business-info/live.html) і пообіцяв, що незабаром там також буде з'являтися інформація і на інтерактивній карті.

Відтепер на сайті Укртрансгаз щоденно публікується інформація про обсяги реверсних поставок газу із Європи. Вже не буд...

Posted by Максим Білявський on Friday, 18 March 2016

Згідно з даними компанії, 16 березня Україна імпортувала 15,257 млн куб. м газу з Європи, з яких зі Словаччини - 12,536 млн куб. м, з Польщі - 2,042 млн куб. м, з Угорщини - 0,679 млн куб. м.

Нагадаємо, Україна в січні-лютому 2016 року для споживачів Європи та Молдови транспортувала 12,6 млрд куб. м газу, що на 58,6% або 4,6 млрд куб. м більше, ніж за аналогічний період минулого року.