ua en ru

"Укрпошті" повернули п'яту частину раніше вкраденого бюджету, - МІУ

"Укрпошті" повернули п'яту частину раніше вкраденого бюджету, - МІУ Фото: заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк (телеканал "112 Україна")

За даними заступника міністра інфраструктурутри України Юрія Лавренюка, при втратах у понад 8 млн грн "врятували" лише трохи більше 1 млн гривень

За півтора місяця в Міністерстві інфрастурктури України було виявлено "ряд протиправних дій посадових осіб ДП "Укрпошта ", зокрема розкрадання держкоштів на загальну суму в розмірі 8 млн 113 тисяч 178,50 гривень.. Відповідні дані озвучив заступник міністра інфраструктурутри України Юрій Лавренюк, повідомили у прес-службі МІУ у понеділок 2 вересня.

Як наголошується, в даний час за підсумками реорганізації департаменту економічної і внутрішньої безпеки МІУ в дохід держпідприємства поштового зв'язку повернута одна п'ята всіх "вимитих за версією слідства" коштів "Укрпошти" (1,163 млн 750 гривень).

Протягом серпня, було виявлено низку порушень в діяльності окремих посадових осіб, які активно користуючись своїм службо...

Опубліковано Міністерство інфраструктури України 12 вересня 2016 р.

"Тільки за півтора місяці було виявлено ряд протиправних дій посадових осіб ДП "Укрпошта", а саме - розкрадання державних коштів на суму 8113 178,50 грн. В даний час у дохід державного підприємства вже повернуто 1163750 грн", - додав Лавренюк.

"Укрпошті" повернули п'яту частину раніше вкраденого бюджету, - МІУ

Зокрема, співробітники департаменту економічної і внутрішньої безпекі ДП "Укрпошта" спільно із працівниками окремих філій провели низку перевірок в Генеральній дирекції ДП, а також в Одеській, Кіровоградській, Хмельницькій і Вінницькій дирекціях "Украпочти".

"У серпні було виявлено ряд порушень в діяльності окремих посадових осіб,які активно користуючись своїм службовим становищем і ігноруючи нормичинного законодавства, збагачувалися за рахунок розкрадання державнихкоштів підприємства. Не один рік чиновники разом зі спільниками вдалореалізовували свої корупційні схеми", - наголосили у прес-службі МІУ.

Втім, раніше повідомлялося про плани "Укрпошти" заощадити на тендерах 50 млн гривень.