ua en ru

"Укрпошта" втрачає десятки мільйонів гривень на рік через шахраїв

"Укрпошта" втрачає десятки мільйонів гривень на рік через шахраїв Фото: "Укрпошта" втрачає десятки мільйонів гривень на рік через шахраїв

Шахрайство, пов'язане з використанням символіки "Укрпошти" і пересиланням неврахованої та неоплаченої кореспонденції

Українське державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" щорічно втрачає десятки мільйонів гривень через шахрайські дії. Про це заявив виконуючий обов'язки генерального директора "Укрпошти" Ігор Ткачук на брифінгу, передає прес-служба "Укрпошти".

Керівництво "Укрпошти" звернулося до правоохоронних органів, з метою припинити шахрайські операції, пов'язані з підприємством поштового зв'язку.


"Спільно зі Службою безпеки України ми виявили, що в мережу "Укрпошти" вкидається велика кількість неврахованої письмової кореспонденції та відправлень з підробленими знаками поштової оплати", - повідомив Ткачук.

"Збитки підприємства обчислюються, але за попередніми оцінками "Укрпошта" втрачає десятки мільйонів гривень на рік", - додав він.

Начальник "Укрпошти" закликав українців бути більш пильними, не втягуватися в шахрайські схеми і не надавати свої персональні дані невідомим.

Нагадаємо, раніше Гройсман заявив, що Україна втратила 53 млрд доларів від занижених цін на газ.