ua en ru

В "Укроборонпромі" розповіли про новітні зразки озброєнь

В "Укроборонпромі" розповіли про новітні зразки озброєнь Фото: "Укроборонпром"

За останні три роки "Укроборонпром" створив десятки новітніх зразків озброєння

В державному концерні "Укроборонпром" розповіли про новітні зразки озброєнь, створені за останні три роки. Про це йдеться у матеріалі прес-служби "Укроборонпрому".

"За останні три роки ДК "Укроборонпром" створив десятки новітніх зразків озброєння, які є гідною відповіддю України на виклики гібридної війни. В той час, коли транспортний літак Ан-132D довів повну незалежність української авіабудівної галузі від Росії, безпілотний міні-БТР "Фантом" став наочною демонстрацією перспективних розробок українського оборонного комплексу", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що за три роки держконцерн розробив бойові модулі для бронетехніки, ракети, артилерійські системи, безпілотники та радіолокаційні системи.

Зокрема, зазначається, що покликаний стати високотехнологічною відповіддю на виклики сучасної війни "Фантом" є однією з найбільш інноваційних розробок концерну.

В "Укроборонпромі" розповіли про новітні зразки озброєнь

Фото: озброєння, розроблені "Укроборонпромом" за 3 роки

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Збройні сили України (ЗСУ) нещодавно прийняли на озброєння легкий переносний ракетний комплекс "Корсар", розроблений "Укроборонпромом".