ua en ru

"Укроборонпром" у Турції презентував останню модифікацію безпілотника "Фантом"

"Укроборонпром" у Турції презентував останню модифікацію безпілотника "Фантом" Фото: “Укроборонпром”

Після держвипробувань “Фантом” буде готовий до запуску у серійне виробництво

“Спецтехноекспорт”, що входить до складу державного концерну “Укроборонпром”, представив останню модифікацію безпілотного тактичного багатоцільового транспортного засобу “Фантом” на міжнародній виставці оборонної промисловості IDEF-2017, що цими днями проходить у Туреччині. Про це повідомляє прес-служба держконцерну.

"Український “Фантом” вразив турецьких партнерів перш за все своєю мобільністю та адаптивністю до різних видів обладнання та озброєння, в тому числі протитанкового. Розробники продемонстрували іноземним партнерам можливі варіанти комплектації “Фантому” для виконання різних завдань вдень та вночі: розвідка, вогнева підтримка, евакуація поранених, доставка боєприпасів, спостереження на блок постах, джерело живлення", - вказано у повідомленні.

Турція. Виставка зброї. Украна була представлена. Експозиція України, в якій представлені авіація, бронетехніка, стрілецька зброя, артилерія та ракетна галузь, є найбільшою з часів Незалежності.

Опубліковано Олександром Турчиновим 10 травня 2017 р.

Зазначається, що після завершення усіх робіт та проходження державних випробувань “Фантом” буде готовий до запуску у серійне виробництво.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Турчинов заявив, що українська зброя користується попитом на світових ринках.