ua en ru

"Укроборонпром" передав на потреби армії більше 2 тис. одиниць військової зброї

"Укроборонпром" передав на потреби армії більше 2 тис. одиниць військової зброї Фото: "Укроборонпром"

Збройні сили отримали 415 зразків техніки зв'язку та радіоелектронної боротьби

Державний концерн "Укроборонпром" передав на потреби армії 2 тис. 36 одиниць військової зброї. Про це йдеться в інфографіці з даними про постачання зброї для потреб Збройних сил України в 2015 році, опублікованій на сторінці відомства у Facebook.

Так, згідно з даними інфографіки, загалом "Укроборонпром" передав на потреби армії 2 тис. 36 одиниць військової зброї. Зокрема, 565 зразків бронетанкової техніки, 486 автомобільної і 208 двигунів.

Окрім того, Збройні сили отримали 415 зразків техніки зв'язку та радіоелектронної боротьби, 268 одиниць ракетно-артилерійського озброєння, 88 одиниць авіатехніки. Шість зразків техніки концерн передав флоту.

Першочергове завдання "Укроборонпрому" - оснащення Збройних сил України сучасною зброєю і технікою. Скільки одиниць ОВТ було передано армії минулого року, можна побачити в динамічній інфографіці.

Опубліковано Державний концерн "Укроборонпром" 17 лютого 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укроборонпром" активно працює над створенням тактичного багатофункціонального безпілотного авіакомплексу, основною функцією якого є розвідка.