ua en ru

"Укроборонпром" оголосив тендер на Prozzoro на проведення міжнародного аудиту

"Укроборонпром" оголосив тендер на Prozzoro на проведення міжнародного аудиту Фото: держконцерн "Укроборонпром" (ukroboronprom.com.ua)

Для вибору компанії, що проводитиме аудит, в "Укроборонпромі" вже створено тендерний комітет

Державний концерн "Укроборонпром" оголосив тендер на надання послуг стратегічного, операційного, технологічного, фінансового огляду та діагностики діяльності концерну та його учасників. Відповідна позиція вже відкрита на Prozzoro, передає прес-служба держконцерну.

Тендер було оголошено сьогодні, 13 листопада 2017 року.

Також вказано, що переможець тендеру має сконцентруватися над вдосконаленням розробленої стратегії корпоративної та виробничої реструктуризації "Укроборонпрому", підпорядкованих підприємств та товариств, а також супроводом практичного впровадження розроблених спеціалістами рекомендацій.

"Укроборонпром" оголосив тендер на Prozzoro на проведення міжнародного аудитуФото: пропозиція на сайті Prozzoro

Зазначається, що для вибору такої компанії в "Укроборонпромі" вже створено тендерний комітет, до складу якого увійшов фахівець Незалежного антикорупційного комітету оборони Transparency International-Ukraine. Саме тендерний комітет проведе всі необхідні заходи за процедурою "конкурентного діалогу".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що державний концерн (ДК) "Укроборонпром" почав процес міжнародного аудиту, після якого повинна відбутися реструктуризація активів і формування нового виду корпоративної структури.