ua en ru

"Укрнафта" проведе загальні збори акціонерів 14 червня

"Укрнафта" проведе загальні збори акціонерів 14 червня Фото: "Укрнафта" провела збори акціонерів (УНІАН)

Попереднє засідання наглядової ради компанії відбулося 30 березня

ПАТ "Укрнафта" проведе загальні збори акціонерів 14 червня 2018 року. Про це повідомляється в прес-релізі компанії за підсумками чергового засідання наглядової ради товариства, передає кореспондент РБК-Україна.

Як повідомляється, 30 березня 2018 відбулося чергове засідання Наглядової ради ПАТ "Укрнафта", на якому було розглянуто ряд питань поточної діяльності товариства.

"За результатами обговорення наглядова рада призначила загальні збори акціонерів ПАТ "Укрнафта" на 14 червня 2018", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Апеляційний господраський суд Києва частково задовольнив позовну заяву Національного антикорупційного бюро (НАБУ) до ПАТ "Укрнафта" та ТОВ "Котлас", визнавши недійсними 60 договорів купівлі-продажу нафтопродуктів на загальну суму 2,94 млрд гривень.

Позовну заяву НАБУ ґрунтується на матеріалах кримінального провадження, розслідування за яким здійснюють детективи НАБУ з серпня 2016 року. У рамках цієї справи досліджуються факти можливого зловживання службовим становищем посадовими особами ПАТ "Укрнафта" та ряду комерційних компаній з метою заволодіння сирою нафтою на загальну суму понад 7,7 млрд гривень.