ua en ru

"Укрнафта" продовжує судитися з Кабміном і "Нафтогазом" по аукціонному комітетові, - нардеп

"Укрнафта" продовжує судитися з Кабміном і "Нафтогазом" по аукціонному комітетові, - нардеп Фото: "Укрнафта"

За словами Лещенка, компанія оскаржує рішення комітету про продаж нафти на 15% дорожче

ПАТ "Укрнафта" продовжує судитися з Кабінетом міністрів і НАК "Нафтогаз України" щодо складу аукціонного комітету компанії. Про це повідомив народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко на своїй сторінці в Facebook.

"Незважаючи на звільнення маріонетки Коломойського Ванхеке, "Укрнафта" продовжує судитися з Кабміном і головним акціонером "Нафтогазом" з приводу складу аукціонного комітету. "Укрнафті" не подобається рішення комітету, згідно з яким (вдумайтеся!) "Укрнафта" продає свою нафту на 15 відсотків дорожче, тобто отримує більше грошей!!! Щоправда, треба додати, що всю нафту купує Коломойський, тому 15 відсотків додаткового прибутку для "Укрнафти" означає великі витрати для олігарха. Як же тут не судитися?!", - написав нардеп.

Похоже, вся эта история с конкурсом и сменой руководителя "Укрнафты" была спектаклем имени Арсения Петровича, который ра...

Posted by Сергій Лещенко on 27 августа 2015 г.

Як повідомлялося напередодні, громадянин Великобританії Марк Роллінз, якого місяць тому обрали головою ПАТ "Укрнафта", досі не приступив до виконання своїх обов'язків.