ua en ru

"Укрнафта" відкликає позов на чергове рішення Аукціонного комітету

"Укрнафта" відкликає позов на чергове рішення Аукціонного комітету Фото (HromadskeTV): Андрій Пасішник

Київський апеляційний адміністративний суд оголосив перерву до 14:40 25 листопада

Представник ПАТ "Укрнафта" сьогодні, 18 листопада, вдень під час засідання Київського апеляційного адміністративного суду (КААС) (справа 826/2131/15) за позовом "Укрнафти" до Аукціонного комітету в частині скасування рішення про проведення аукціону з продажу нафти №197 подав заяву про відмову від даного позову. Про це повідомив виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник у Facebook.

"Але на цьому позитивні новини закінчилися..." - додав Пасішник.

Як пояснив менеджер "Нафтогазу", у разі відмови від позову, згідно із законодавством, суд скасовує рішення окружного адмінсуду і припиняє провадження у справі.

"Проте представник "Укрнафти" у судовому засіданні оголосив, що він за те, щоб рішення не скасовувати!!! Враховуючи суперечливу позицію "Укрнафти", суд оголосив перерву до 14:40 25 листопада 2015 року", - зазначив Пасішник.

У зв'язку із чим у "Нафтогазі", з його слів, очікують "кадрових висновків пана Роллінса щодо головного юриста "Укрнафти" і пояснень громадськості".

Щойно представник Нафтогазу у судовому засіданні повідомив, що представник Укрнафти сьогодні 18.11.2015р., подав суду за...

Posted by Андрій Пасішник on 18 листопад 2015 р.

Нагадаємо, аукціон із продажу нафти №197 називають суперечливим, оскільки під сумнів було поставлено ​​законність його проведення. Зокрема, йшлося про факт реалізації нафти, яка на той момент де-факто вже була перероблена.

ПАТ «Укрнафта» інформує, що всупереч поширеній недостовірній інформації, заява ПАТ «Укрнафта» про відмову від позову (к...

Posted by ПАТ "Укрнафта" on 18 листопад 2015 р.

Як повідомлялося, у жовтні "Укрнафта" вже відкликала свій позов до Аукціонного комітету - про визнання протиправним та скасування його рішення від 5 лютого.