ua en ru

"Укрінтеренерго" повністю розрахувалося за вугілля підприємства "Вугілля України"

"Укрінтеренерго" повністю розрахувалося за вугілля підприємства "Вугілля України" "Укрінтеренерго" повністю розрахувалося за вугілля підприємства "Вугілля України"

Компанія "Укрінтеренерго" повністю розрахувалося за вугілля підприємства "Вугілля України". Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Виконуючий обов'язки директора "Укрінтеренерго" Василь Андрієнко зазначив, що в 2015 році спостерігається значне поліпшення результатів фінансово-господарської діяльності компанії в порівнянні з аналогічним періодом 2014 року.

Для виробничої діяльності Калузької ТЕЦ "Укрінтеренерго" використовує вугілля газової групи, який проводиться на контрольованих Україною шахтах.

"Станом на 30 березня 2015 року рівень розрахунків "Укрінтеренерго" перед оператором ринку вугільної продукції України - ДП "Вугілля України" за поставлене вугілля становить 100%, в т. ч. і за березень 2015 року", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше міністр енергетики і вугільної промисловості України Володимир Демчишин заявив, що на складах ГК "Вугілля України" перебуває 2 млн т вугілля, які можна вивозити.