ua en ru

"Укргазвидобування" замовила ремонтні роботи на свердловинах за майже 100 млн гривень

"Укргазвидобування" замовила ремонтні роботи на свердловинах за майже 100 млн гривень Фото: "Укргазвидобування" (facebook.com/Ukrgasvydobuvannya)

Передбачена робота бригад з 16 осіб у січні-лютому 2018 року

Публічне акціонерне товариство "Укргазвидобування" замовило ремонтні роботи на свердловинах майже за 100 млн гривень. Про це повідомляє "Наші Гроші", посилаючись на дані Prozorro.

"Укргазвидобування" 18 серпня за результатами тендеру уклало з ТОВ "СКС КРС" дві угоди на послуги з капітального ремонту нафтових і газових свердловин на родовищах ГПУ "Полтавагазвидобування" на загальну суму 99,10 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, вартість кожної з угод становить 49,55 млн гривень. Передбачена робота бригад по 16 осіб у січні-лютому 2018 року. Вартість бригадо-години при роботі становить 7020 гривень без урахування ПДВ.

Зазначається, що ТОВ "СКС КРС" з Лубен Полтавської області має статутний капітал 100 гривень і записаний на полтавців Наталію Калиниченко і Олега Коваленко (у відкритих джерелах не вдалося знайти дані про бізнесменів з такими ПІБ).

Крім того, фірма входить до групи "Сервіс кріплення свердловин", чий основний бізнес зосереджений в Росії та Україні.

Зазначимо, що пізніше в самій "СКС КРС" заявили, що компанія не входить до складу групи "Сервіс кріплення свердловин" і їх бізнес зосереджений виключно в Україні.

"Укргазвидобування" замовила ремонтні роботи на свердловинах за майже 100 млн гривень

Фото: "Укргазвидобування" найняла україно-російських ремонтників (nashigroshi.org)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укргазвидобування" за півроку витратило 185 млн гривень на ремонт свердловин.