ua en ru

"Укренерго" 1 січня оголосить конкурс на посаду голови тендерного комітету компанії

"Укренерго" 1 січня оголосить конкурс на посаду голови тендерного комітету компанії Фото: "Укренерго"

Конкурс буде відкритим і триватиме 1-1,5 місяці

НЕК "Укренерго" оголосить відкритий конкурс на заміщення посади голови тендерного комітету компанії 1 січня 2016 року. Про це сьогодні в ході прес-конференції повідомив т.в.о. директора ДП "НЕК "Укренерго" Всеволод Ковальчук, передає кореспондент РБК-Україна.

"З першого січня буде оголошено конкурс на заміщення посад членів тендерного комітету... Я планую посаду голови тендерного комітету та секретаріат тендерного комітету зробити професійними посадами", - сказав він.

Це, за його словами, буде означати, що особи, які зайняли зазначені посади не будуть обтяжені якими-небудь іншими зобов'язаннями, крім прямих.

Ковальчук уточнив, що конкурс буде відкритим і триватиме 1-1,5 місяця. При цьому до потенційних кандидатів буде висунута основна вимога.

"Якщо людина пропрацювала шість місяців і більше у держпідприємстві або в центральному органі виконавчої влади у сфері закупівель, то ця людина не зможе зайняти посаду голови тендерного комітету для держпідприємств", - пояснив т.в.о. директора "Укренерго".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НЕК "Укренерго" чекає пропозиції по тендеру на поставку трансформаторів 28 грудня.