ua en ru

З України в Польщу влітку планують запустити новий авіарейс

З України в Польщу влітку планують запустити новий авіарейс Фото: аеропорт Бидґоща

Новий рейс планується запустити наприкінці липня

З України в Польщу влітку планується запустити новий авіарейс сполученням Львів- Бидґощ. Про це повідомляє "Польське радіо".

Так, зазначається, що аеропорт у місті Бидґощ планує запустити влітку нове авіасполучення - до Львова. Ним зможуть скористатися не тільки туристи, але також тисячі українців, котрі вчаться та працюють в Бидґощі та регіоні.

Вказано, що скоріш за все новий рейс запустять наприкінці липня.

Видання наголошує, ціни на квитки повинні бути розраховані таким чином, щоб їхнє придбання змогли собі дозволити не тільки поляки, які бажають відвідати Львів, але, у першу чергу, українці, котрі їдуть на роботу або навчання. Квитки за спеціальної ціною будуть коштувати приблизно 100 злотих (майже 700 гривень).

При цьому детовище в Бидґощі поки офіційно не підтверджує інформацію про запуск нового авіарейсу.

"Не можу нічого підтвердити. Перемовини із перевізником продовжуються", - повідомив речник Бидґоського летовища Артур Нєдзвєцький.

Нагадаємо, з Львівського аеропорту імені Данила Галицького з 2 червня почне курсувати авіарейс до польського міста Познань. Відповідний рейс з'явився в розкладі львівського аеропорту. Згідно з графіком аеропорту "Львів", рейси здійснюватиме польська авіакомпанія LOT два рази в тиждень - в понеділок і суботу. Виконувати рейси будут літаки Bombardier Q400.