ua en ru

В Україну повертається 30-градусна спека

В Україну повертається 30-градусна спека Ілюстративне фото (Віталій Носач/РБК-Україна)

В Києві 7 серпня очікується +26+28 градусів і також може бути дощ і гроза

Погода в Україні 7 серпня покращиться по всій території країни, температура повітря підвищиться до +30. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на синоптика Наталю Діденко Facebook.

Зазначається, прохладне повітря буде тільки на сході.

"У середу найсвіжіше повітря очікується на сході України, +24+26 градусів. У більшості областей буде спека, + 25+30 градусів", - зазначила синоптик.

Вона також повідомила, що у більшості областей переважатиме суха сонячна погода.

"У центральних областях, на півдні та сході буде сухо і сонячно. Вітер буде дути з південного заходу, передбачається помірним, хіба що у західних областях буде сильнішим. У четвер у більшості областей України спека посилиться, а от на заході трохи ослабне", - написала Діденко.

За її словами, у Києві 7 серпня очікується +26+28 градусів і також можливо буде дощ і гроза.

В Україну повертається 30-градусна спекаНагадаємо, 6-8 серпня у північних (окрім Житомирської), Хмельницькій, Тернопільській, Вінницькій, Черкаській, Полтавській і Харківській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Як повідомляло РБК-Україна, погода в Україні сьогодні покращиться по всій території країни, крім західної частини, температура повітря підніметься до +27.

Також синоптик Наталка Діденко писала, що з вівторка, 6 серпня, в Україну повертається спека. Вона також поінформувала, що у більшості областей переважатиме суха сонячна погода. За її словами, у Києві 6 серпня очікується сонячна, суха, помірно тепла погода.