ua en ru

В Україну повернулися 14 моряків, яких судновласник залишив в Венесуелі

В Україну повернулися 14 моряків, яких судновласник залишив в Венесуелі Фото: порт Одеси

Моряки місяць перебували на рейді в Венесуелі

Чотирнадцять українських моряків 26 березня повернулися в Україну після майже місячного перебування на рейді в порту Венесуели внаслідок обману зі сторони судновласника. Про це повідомляє Департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України у Facebook.

"Чотирнадцять громадян України - членів екіпажу судна "Pan Prosperity" повернулися на Батьківщину після майже місячного перебування на рейді у порту Гуанта (Венесуела) внаслідок залишення їх напризволяще судновласником та оператором судна", - відзначають у відомстві.

Відзначають, що благополучне повернення українських моряків відбулося завдяки спільним зусиллям ДКС, Посольства України на Кубі, Постійного представництва України при Міжнародній морській організації разом з Морською адміністрацією Панами та відповідних служб Венесуели.

Громадянам України було надано допомогу для переїзду до аеропорту. Також їм допомогли з розміщеням в готелі, забезпеченням харчуванням і коштами, і придбанням авіаквитків до України.

26 березня 2017 р. чотирнадцять громадян України – членів екіпажу судна “Pan Prosperity” повернулися на Батьківщину післ...

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 28 березень 2017 р.

Нагадаємо, Чорноморське морське пароплавство не може повернути 150 млн доларів з російського банку.