ua en ru

Україну запросили приєднатися до середземноморської торговельної конвенції, - МЕРТ

Україну запросили приєднатися до середземноморської торговельної конвенції, - МЕРТ Фото: Степан Кубів

Україну запросили приєднатися до Регіональної конвенції Пан-Євро-Мед

Спільний комітет Регіональної конвенції про Пан-євро-середземноморських преференційних правил походження офіційно запросив Україну до конвенції Пан-Євро-Мед. Про це повідомляє пресс-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Перший віце-прем'єр-міністр, Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів заявив, що дане рішення дозволить поліпшити виробничі можливості українських компаній.

"Рішення Спільного комітету є важливим процедурних кроком на шляху приєднання до Конвенції як важливого інструменту регіонального співробітництва. А ще - це реальний крок для підтримки України, наших виробників і експортерів, над яким ми довго працювали. Приєднання до Конвенції дозволить поліпшити виробничі можливості українських компаній, сприяти створенню більшої доданої вартості, збільшить приплив інвестицій, сприяти створенню нових робочих місць", - сказав Кубів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство економічного розвитку і торгівлі України оцінює зростання валового внутрішнього продукту за три місяці 2017 року на рівні 2,1-2,3%.