ua en ru

Представник Держдепу відвідає Україну для обговорення питань безпеки

Представник Держдепу відвідає Україну для обговорення питань безпеки Фото: в Україну приїде представник Держдепу для обговорення питань безпеки

23-29 квітня представник Держдепу відвідає Німеччину, Україну та Естонію

Заступник помічника держсекретаря США з військово-політичних питань посол Тіна Кейданов 23-29 квітня відвідає Німеччину, Естонію і Україну для обговорення питань міжнародної безпеки. Про це повідомляє прес-служба Держдепартаменту.

"Кейданов проведе консультації з представниками уряду США, Європейського командування США в Німеччині та іншими високопоставленими представниками США в регіоні в рамках постійних зусиль по зміцненню союзників по НАТО шляхом співробітництва в галузі безпеки і торговельного захисту", - йдеться в повідомленні.

Крім того, буде обговорюватися питання посилення заходів по боротьбі з терористичним угрупуванням ІДІЛ. В Естонії та Україні Кейданов зустрінеться з представниками цивільного й оборонного відомств, щоб обговорити широке коло військово-політичних питань.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сполучені Штати Америки (США) припиняють фінансування Фонду ООН в області народонаселення (ЮНФПА) - агентства, яке допомагає більш ніж 150 країн світу в питаннях планування сім'ї, а також охорони здоров'я матері і дитини.