ua en ru

В Україну прибула делегація офіцерів та генералів ЗС Польщі

В Україну прибула делегація офіцерів та генералів ЗС Польщі Фото: в Україну прибула делегація офіцерів та генералів ЗС Польщі

Делегацію очолює начальник Генерального штабу Лешек Суравский

В Україну прибула група офіцерів і генералів Збройних сил Польщі, яку очолює начальник Генерального штабу генерал-лейтенант Лешек Суравский. Про це повідомив начальник Національної академії Сухопутних військ ЗСУ Павло Ткачук у своєму Facebook.

"Перебуваючи на Львівщині, генерал-лейтенант Лешек Суравский ознайомитись зі специфікою діяльності Національної академії Сухопутних військ, Міжнародного центру миротворчості та безпеки. Вірю, що це буде ефективним і результативним продовженням військово-політичного діалогу між нашими країнами", - написав Ткачук.

Сьогодні радо зустрів начальника Генерального штабу Збройних Сил Республіки Польща генерал-лейтенанта Лешека Суравські, ...

Опубліковано Павлом Ткачуком 29 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Міністерстві оборони Польщі побоюються "певних інцидентів" через військові навчання Російської Федерації в Білорусі.

Зокрема, Дворчик, говорячи про безпеку Польщі, звернув увагу на посилення східного флангу НАТО. Він також зазначив, що Польща і НАТО "дуже уважно стежать за тим, що відбувається на сході.