ua en ru

Українці приєдналися до американських ІТ розробників аерокосмічної сфери

Українці приєдналися до американських ІТ розробників аерокосмічної сфери Ілюстративне фото (з відкритих джерел)

Інженери Progresstechgroup приступили до розробки IT забезпечення для аерокосмічної сфери

Інженери Progresstechgroup приступили до розробки IT-забезпечення для аерокосмічної сфери. Про це в компанії повідомили на своїй сторінці в Facebook, передає РБК-Україна.

“Професійні якості українських програмістів з використанням сучасних технологій в області проектного менеджменту, помножені на накопичені знання “Прогрестех-Україна“, дозволили отримати перший портфель компанії IT замовлень, а також статус офіційного постачальника інженерних послуг найбільшого гравця аеронавігаційного сектора“, - заявили в компанії

Раніше фахівці Progresstechgroup реалізувала ряд демонстраційних проектів по створенню затребуваних у галузі програмних продуктів і приложений.

Крім того, за інформацією компанії, першим проектом в аерокосмічній сфері стало прототипування інтерфейсів технічної та архітектурної валідації, а також розробка human-in-the-loop системи оцінювання.

Як писало раніше РБК-Україна, команда українських інженерів Progresstechgroup взяла участь у проектуванні літаків нового сімейства Boeing.

Повідомлялося, що група компаній зі штаб-квартирою в Х'юстоні (США) працює на світовому ринку інжинірингових послуг з 1991 року. До її складу входять український партнер Boeing "Прогрестех Україна", "Тукана Інжиніринг Україна", бере участь у створенні літаків Гольфстрім на замовлення Spirit, а також Соирі Inc, що розробляє програмне забезпечення в області моделювання сипучих матеріалів, яка працює за контрактами з різними організаціями США, від NASA до фармацевтичних компаній.