ua en ru

Українську активістку в Криму обшукують через причетність до "Правого сектору"

Українську активістку в Криму обшукують через причетність до "Правого сектору" Фото: Ольга Павленко (Антон Наумлюк)

Проросійський ресурс NewsFront опублікував матеріал, в якому зазначено, що дочка активістки пов'язана з "Правим сектором"

Російські силовики проводять обшук у будинку активістки Українського культурного центру Ольги Павленко у зв'язку з підозрою її та членів її сім'ї у зв'язках з "Правим сектором". Про це повідомив адвокат з місця події, передає "Крим.Реаліі".

Відзначається, що раніше проросійський ресурс NewsFront опублікував матеріал, в якому детально описана діяльність УКЦ в Криму, а також зазначено, що дочка Ольги Павленко Аліна бере участь у "Правому секторі".

Нагадаємо, в окупованому Сімферополі у середу зранку проводять обшуки у активістки Українського культурного центру в Криму Ольги Павленко. У Павленко проводять обшуки, санкціоновані місцевим "судом". Вранці причина обшуків ще була невідома.

Український культурний центр в Криму був заснований в 2015 році і випускає газету українською мовою.

Як повідомляло РБК-Україна раніше, на адміністративному кордоні з Кримом затримали кримського татарина Сервера Девлетшаева. Після 18- годинного утримання він вийшов на зв'язок і повідомив, що його відпустили.