ua en ru

Український "диверсант" Захтей має намір оскаржити вирок "суду" Криму, - адвокат

Український "диверсант" Захтей має намір оскаржити вирок "суду" Криму, - адвокат Фото: Андрій Захтей (YOUTUBE.COM-1TV.RU)

Захтей має намір оскаржити вирок незважаючи на угоду зі слідством

Український "диверсант" Андрій Захтей має намір оскаржувати винесений йому вирок "суду" анексованого Криму. Про це заявив його адвокат Ігор Пивоваров, повідомляють "Крим.Реалії".

Як повідомляється, про намір Захтея оскаржити рішення суду Пивоваров повідомив після оголошення вироку. За словами адвоката, у Захтея після отримання тексту вироку буде 10 днів для того, щоб подати скаргу на рішення суду.

Зазначається, що Захтей має намір оскаржити вирок незважаючи на те, що уклав угоду зі слідством.

Зазначимо, влітку 2017 року Захтей підписав досудову угоду зі слідством. Крім того, він відмовився давати свідчення проти ще одного фігуранта справи Євгена Панова і пояснив це тим, що не був знайомий з ним. Інформацію про угоду зі слідством підтверджував адвокат Захтея Олексій Ладін, який отримав повідомлення про відмову обвинуваченого від його послуг.

Так, була ймовірність, що справу Захтея виведуть в окреме провадження і пред'являть йому звинувачення в зберіганні зброї і підробці паспорта громадянина Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "суд" Криму засудив Захтея до 6,5 років колонії, також "суд" зобов'язав Захтея виплатити близько 105 тисяч гривень штрафу.