ua en ru

Українців не було на борту російського літака Ан-148, - МЗС

Українців не було на борту російського літака Ан-148, - МЗС Фото: місце аварії літака Ан-148 (tsargradtv twitter)

На борту авіасудна знаходилась 71 людина - 65 пасажирів та 6 членів екіпажу

Громадян України не було на борту літака Ан-148, який сьогодні, 11 лютого, впав у Росії неподалік Москви. Про це повідомив дипломат Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич у Twitter.

"За попередньою інформацією консула, громадян України не було на борту літака Ан-148, що зазнав катастрофи в Підмосков'ї", - повідомив Кирилич.

У російських ЗМІ повідомили, що на борту літака були жителі Оренбурзької області та Санкт-Петербурга.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МЗС України перевіряє, чи не було українців на борту літака, що зазнав аварії. Літак компанії "Саратовские авиалини" впав біля села Степанівське. На борту авіасудна знаходилась 71 людина - 65 пасажирів та 6 членів екіпажу. В МНС Росіїї кажуть, що шансів вижити у них не було.

Причин, через які впав літак, може бути декілька: від технічних неполадок до погодних умов. Інформацію про те, що літак зіткнувся у небі із поштовим вертольотом, не підтверджено. Скликано спеціальну комісію для зясування причин авіакатастрофи.

У Міністерстві транспорту Росії сказали, що упізнати деякі тіла, виявлені на місці падіння літака, можна буде лише після ДНК-експертизи.