ua en ru

Український боксер Каштанов має намір отримати російське громадянство

Український боксер Каштанов має намір отримати російське громадянство Каштанів провів 32 бою

Російськи боксерський промоутер Володимир Хрюнов каже, що український спортсмен Станіслав Каштанов отримав ліцензію Російської федерації професійного боксу і тепер буде вважатися російським боксером. Про це Хрюнов розповів у коментарі " Р-Спорт.

"У нас останнім часом тривала полеміка з українською стороною, і в п'ятницю Європейський боксерський союз виніс рішення про те, що Станіслав Каштанов має право отримати боксерську ліцензію, незважаючи на перешкоди української сторони. Каштанів пройшов повне медичне обстеження. Тепер він буде виступати в якості російського боксера. На сьогоднішній день він отримав реєстрацію і подав документи на громадянство. Я тепер промоутер Станіслава, ми домовилися про трирічну співпрацю. Станіслав виступить 5 квітня в Ногінську вже з ліцензією Російською федерацією професійного боксу. З великою часткою ймовірності його суперником стане колумбієць Едісон Міранда", - сказав Хрюнов.

Каштанів довгий час виступав під керівництвом донецької компанії Union Boxing Promotion. Рік тому здоров'я Каштанова погіршився, і йому довелося залишити професійний спорт.

Додамо, що Станіслав Каштанов виступає в другій середній вазі. На рингу Кашатанов провів 32 бою з яких переміг в 31.