ua en ru

Українські юристи готують стратегію юридичної відповіді на вирок Сенцову і Кольченку, - нардеп

Українські юристи готують стратегію юридичної відповіді на вирок Сенцову і Кольченку, - нардеп Фото: Георгій Логвинський

Логвинський назвав вирок українцям беззаконням

Українські юристи готують стратегію юридичної відповіді на вирок українському режисеру Олегу Сенцову і актівісту Олександру Кольченко. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від "Народного фронту" Георгій Логвинський.

"Хлопці тримайтеся. Скоро ті, хто вас замовляли самі потраплять у свій капкан. Коли дивишся на обличчя хлопців, то аргументи більше не потрібні. Прийняли вирок героїчно, з гімном своєї країни на вустах. Герої завжди герої! Навіть у найважчі хвилини вони не дають слабкості. Ми пишаємося Вами! Зараз спільно з колегами та юристами розробляємо стратегію юридичної відповіді за це беззаконня. Сила права вище права сили. Скоро ви будете на волі. Ми з вами до кінця!", - написав Логвинський.

Нагадаємо, в Європейському союзі (ЄС) заявили, що вирок українському режисерові Олегу Сенцову і активісту Олександру Кольченку порушує міжнародне право і стандарти судочинства.