ua en ru

Українські військові беруть участь у навчаннях "Кленова арка-2017" у Польщі

Українські військові беруть участь у навчаннях "Кленова арка-2017" у Польщі Фото: церемонія відкриття військових навчань "Кленова арка - 2017" (прес-служба МО)

Усього в навчаннях беруть участь 460 військовослужбовців України, Канади, Польщі та Литви

Українські військовослужбовці беруть участь у багатонаціональних військових навчаннях "Кленова арка - 2017", які проходять у сусідній Польщі. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

"У Республіці Польща, на базі Навчального центру Сухопутних військ "Демба", за участі понад 460 військовослужбовців Збройних Сил України, Канади, Польщі та Литви відбулася урочиста церемонія відкриття багатонаціонального командно-штабного навчання "Кленова арка - 2017", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що це командно-штабне навчання триватиме у період із 5 до 16 листопада з залученням засобів імітаційного моделювання за участі військовослужбовців багатонаціональних штабів батальйонів та рот.

У відомстві наголосили, що цьогорічне навчання організоване під загальним керівництвом командування Литовсько-Польсько-Української бригади імені Великого гетьмана Костянтина Острозького за наставництва канадських інструкторів.

За даними Міноборони, Збройні Сили України під час цьогорічної "Кленової арки" представляють військовослужбовці 80 та 95 окремих десантно-штурмових бригад, командування Високомобільних десантних військ ЗСУ.

Українські військові беруть участь у навчаннях "Кленова арка-2017" у ПольщіУкраїнські військові беруть участь у навчаннях "Кленова арка-2017" у ПольщіУкраїнські військові беруть участь у навчаннях "Кленова арка-2017" у ПольщіУкраїнські військові беруть участь у навчаннях "Кленова арка-2017" у ПольщіУкраїнські військові беруть участь у навчаннях "Кленова арка-2017" у Польщі

Фото: церемонія відкриття військових навчань у Польщі (прес-служба МО)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Херсонській області Збройні Сили України провели випробування зенітних ракет середньої дальності.