ua en ru

Українські військові розпочали участь у міжнародних навчаннях Combined Resolve X

Українські військові розпочали участь у міжнародних навчаннях Combined Resolve X Фото: Combined Resolve X (facebook.com GeneralStaff.ua)

Участь у навчаннях Combined Resolve X беруть десантники і танкісти

Українській військовослужбовці окремої десантно-штурмової бригади і танковий взвод розпочали участь у міжнародних навчаннях Combined Resolve X. Про це повідомив президент України Петро Порошенко у Twitter.

"Наші бійці 79 окремої десантно-штурмової бригади та танковий взвод 14 окремої механізованої бригади розпочали участь у міжнародних навчаннях Combined Resolve X. Під час навчань десантники будуть озброєні сімома БТР-80, а танкісти виконуватимуть завдання на п’ятьох танках Т-84", - зазначив Порошенко.

Відомо, що рота українських десантників діятиме в складі багатонаціонального батальйону. За легендою навчань український підрозділ має проводити розвідку та задіяти певний район. Умовний противник буде на бойових машинах піхоти Bradley.

Українські військові розпочали участь у міжнародних навчаннях Combined Resolve XУкраїнські військові розпочали участь у міжнародних навчаннях Combined Resolve XУкраїнські військові розпочали участь у міжнародних навчаннях Combined Resolve XУкраїнські військові розпочали участь у міжнародних навчаннях Combined Resolve XУкраїнські військові розпочали участь у міжнародних навчаннях Combined Resolve X

Фото: Combined Resolve X (facebook.com GeneralStaff.ua)

Загалом у навчаннях Combined Resolve X беруть участь майже 3700 військовослужбовців із 13 країн-членів НАТО та їх партнерів.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що українська військова техніка - 7 БТР-80 і 5 танків Т-84 - прибула до Німеччини для участі в міжнародних навчаннях Combined Resolve Х.