ua en ru

Українські військові на Донбасі захопили три міномети бойовиків, - штаб

Українські військові на Донбасі захопили три міномети бойовиків, - штаб Фото: захоплений міномет (facebook.com/pressjfo.news)

Підрозділ Об'єднаних сил здійснив успішний рейд у тил противника

Українські військові в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі в ході рейду в тил противника захопили три міномети. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Повідомляється, що протягом останніх тижнів напружена ситуація спостерігається в районі Мар'їнки. Це пов'язано з тим, що противник з настанням темряви вів прицільний вогонь по українських позиціях зі зброї заборонених калібрів.

В результаті один з підрозділів здійснив рейд у тил противника, в ході якого були захоплені три ворожих міномета.

"Зброю доставили на наші позиції. Втрат серед військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил немає. Зараз дані зразки озброєння переміщуються в район відведення, який чітко визначений мінськими угодами", - йдеться в повідомленні.

Військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил захопили зброю противника Впродовж останніх тижнів неспокійною залишається...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 15 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі за добу загинув один український військовий, двоє поранені. Всього за минулу добу бойовики 45 разів порушили режим припинення вогню.