ua en ru

Українські виробники будуть поставляти товари в Молдову

Українські виробники будуть поставляти товари в Молдову Фото: Олексій Павленко

Українські підприємства будуть поставляти в Молдову м'ясо і молочні продукти

Понад 30 українських підприємств будуть поставляти в Молдову м'ясо і молочні продукти. Про це повідомив міністр АПК Олексій Павленко у своєму Facebook.

"Дозволи отримали 19 підприємств-виробників молочної продукції, 11 виробників м'ясних продуктів, 3 - рибних та 2 - яєць і яєчних продуктів", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, в 2015 році тільки 3 підприємства мали доступ до ринку Молдови. Така динаміка відкриває широкі перспективи співробітництва між країнами в агросекторі в майбутньому.

"Європейська комісія опублікувала остаточне рішення про включення наших компаній по виробництву молока і переробки молочних продуктів в офіційний список затверджених експортерів в ЄС. З 10 січня 2016 ці підприємства зможуть поставляти продукцію в ЄС", - написав Павленко.

Новий рік починається з добрих новин - українські виробники постачатимуть продукцію на ринок Молдови!35 українських п...

Опубліковано Олексій Павленко 3 січня 2016 р.

Нагадаємо, раніше Павленко заявляв, що закриття ринку Російської Федерації не буде мати катастрофічного впливу на агросектор України.