ua en ru

Українські прикордонники затримали викрадений у Румунії автомобіль

Українські прикордонники затримали викрадений у Румунії автомобіль Фото: прикордонники (dn.gov.ua.jpg)

На кордоні з Молдовою прикордонники виявили викрадену в Румунії іномарку

Українські прикордонники затримали викрадений в Румунії автомобіль на кордоні з Молдовою. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Вчора прикордонники Чернівецького загону на українсько-молдовському кордоні виявили іномарку, яка була викрадена на території Румунії", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в пункті пропуску "Мамалига" прибув легковий автомобіль Opel 2002 року випуску під керуванням громадянина Молдови. При здійсненні заходів контролю транспортного засобу болгарської реєстрації відбулося спрацьовування міжнародної бази даних Інтерполу.

Наголошується, що за даним фактом поінформовано чергові Укрбюро Інтерполу в Києві. Іномарку передали співробітникам Національної поліції.

Так, з початку використання Держприкордонслужбою бази даних Інтерполу було виявлено більше 200 викрадених автомобілів і понад 3,2 тис. осіб, що перебували в міжнародному розшуку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонники Львівського загону спільно з митниками попередили перевезення через державний кордон великої партії наркотичних речовин, а саме - близько 27 кілограмів.