ua en ru

Українські прикордонники виявили викрадений у Бельгії мікроавтобус і дві іномарки

Українські прикордонники виявили викрадений у Бельгії мікроавтобус і дві іномарки Фото: Держприкордонслужба України (dpsu.gov.ua)

Порушники і три іномарки передані співробітникам Національної поліції

Прикордонники Чопського загону виявили транспортний засіб, який перебував у міжнародному розшуку. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"У пункті пропуску "Тиса" прибув мікроавтобус "Мерседес" польської реєстрації під керуванням громадянина Румунії. Під час перевірки документів було зафіксовано спрацювання бази даних "Інтерпол", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники поінформували представників Укрбюро "Інтерполу" та Національної поліції.

"Правоохоронці з'ясували, що мікроавтобус "Мерседес" знаходиться в обліку як викрадений на території Бельгії", - додали в Держприкордонслужбі.

У ДПСУ також повідомили, що за минулу добу виявили одного громадянина Молдови і ще 2 транспортні засоби, які перебували в міжнародному розшуку по базі даних "Інтерполу".

"У пункті пропуску "Вилок" прикордонники Мукачівського загону викрили 30-річного громадянина Молдови, який перебував у розшуку. Як з'ясувалося, чоловіка розшукують правоохоронні органи Молдови за скоєння низки злочинів. Затриманого передали представникам Нацполіції", - йдеться в повідомленні.

Також в пунктах пропуску "Вилок" і "Кучурган" прикордонники Мукачівського та Білгород-Дністровського загону виявили два викрадені транспортні засоби.

"Порушники і три іномарки в установленому порядку передані співробітникам Національної поліції", - зазначили в ГСПУ.

Нагадаємо, українські прикордонники затримали молдаванина на викраденому в Одеській області автомобілі, який перебував у розшуку по базі даних "Інтерполу".