ua en ru

Українська сторона готує заявку про режим тиші на 20 лютого для ремонтних робіт в Авдіївці

Українська сторона готує заявку про режим тиші на 20 лютого для ремонтних робіт в Авдіївці Фото: ремонтники в Авдіївці

Загалом було виявлено 5 пошкоджень лінії електропередач неподалік газорозподільної станції

Українська сторона СЦКК готує заявку щодо встановлення режиму тиші на 20 лютого 2017 року для завершення ремонтно-відновлювальних робіт на лініях електромереж в Авдіївці Донецької області. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції у Facebook.

За даними штабу, авдіївські енергетики спільно з військовими та оперативними службами міста продовжують працювати над ліквідацією наслідків вчорашнього обстрілу з боку російсько-окупаційних військ та намагаються відновити електропостачання міста.

"На 16:00 подачу електроенергії не відновлено. Ремонтні бригади працювали на об’єктах із 10:00 до 15:00. Загалом було виявлено п’ять пошкоджень лінії електропередач неподалік газорозподільної станції. Повністю полагодити лінію електропередач поки що не вдалося", - йдеться в повідомленні.

У відомстві також додали, що до найважливіших об’єктів інфраструктури міста продовжують подавати електроенергію за допомогою електрогенераторів.

Авдіївські енергетики спільно з військовими та оперативними службами міста продовжують працювати над ліквідацією наслідк...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 лютого 2017 р.

"Аби завершити ремонтні роботи на лінії електропередач та відновити електропостачання міста, українська сторона СЦКК готує заявку щодо встановлення режиму "Тиша" на 20 лютого. Сьогодні в районі проведення ремонтних робіт противник дотримувався режиму припинення вогню", - резюмували у прес-центр штабу АТО.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб повідомили, що ремонтні роботи з боку непідконтрольних уряду України територій не вдалося завершити у зв'язку з недотриманням "режиму тиші".